ErectaKraft voldoet aan de eisen van de moderne man

Voor een gemiddelde moderne man is regelmatige seks zeer belangrijk. Dus ziet u een goed seksleven als één van de belangrijkste levensbehoeften? ErectaKraft verbetert uw seksuele prestatie en de kracht van uw erectie en laat u en dus ook uw partner optimaal genieten van langdurige seks. Van ErectaKraft raakt u snel opgewonden en ontspannen. Uw erectie blijft langdurig hard en u geniet daardoor langer van seks.


 Anatomie penis

ErectaKraft stimuleert de bloedtoevoer naar de geslachtsorganen, waardoor de bloedvaten in de zwellichamen verwijden en zich beter kunnen vullen met bloed. Dat betekent voor u een super harde erectie die langdurig aanhoudt zelfs als u al een orgasme heeft gehad!

ErectaKraft heeft een positieve invloed op uw hormoon huishouding waardoor het uw lustgevoel versterkt. Dit verhoogde lustgevoel zorgt dat u meer zin in seks heeft. U zult dus vaker zin in seks hebben maar ook vaker seks kunnen hebben.


Echte mannen verbeteren hun seksleven met ErectaKraft

Onderzoek en verbetering van natuurlijke erectiemiddelen hebben er voor gezorgd dat ErectaKraft beter werkt dan welk ander natuurlijk erectiemiddel op de huidige markt. De met zorg samengestelde ingrediënten van ErectaKraft, hebben een bewezen werking en zijn vele malen beter en sterker dan de ingrediënten in de andere erectiepillen (lees verouderde). Wetenschappelijk onderzoek naar natuurlijke erectiemiddelen staat zeker niet stil. Jaarlijks worden nieuwe onderzoeken gepubliceerd en de uitkomsten hiervan tonen aan dat er natuurlijke middelen zijn, die een echte directe concurrent zijn van de huidige chemische middelen, die de markt van erectieproblemen domineren.

Problemen met het verkrijgen en het behouden van een goede, harde erectie behoren na het gebruik van ErectaKraft tot verleden tijd, want deze pil stimuleert op een veilige en natuurlijke manier de kracht van uw erectie, zodat u sneller en langer van de seks kunt genieten. Met ErectaKraft krijgt u geen nare bijwerkingen, omdat het 100% natuurlijk is. Voor iedereen die een goed seksleven ziet als een belangrijke levensbehoefte, is ErectaKraft een perfect middel. Iedereen weet dat seks belangrijk is voor de relatie op welke leeftijd dan ook. Bovendien geeft seks energie en ontspanning, dus is ook zeer goed voor uw lichaam en geest. Helaas komen bij 25% tot 40% van de mannen vanaf het 40ste levensjaar erectieproblemen om de hoek kijken. Snel en regelmatig krijgen en langdurig behouden van een goede erectie gaat dan met moeite of helemaal niet meer. De erecties zijn dan ook niet meer hard genoeg voor de seksuele activiteit. Voor veel partners is dat een ware ramp, die voor vervelende relatieproblemen kan zorgen. Het is daarom belangrijk om snel een oplossing te vinden. ErectaKraft helpt u daarmee! Welke man wil tenslotte niet de seks uit zijn jongere jaren weer ervaren?

Onderzoek naar het orgasme bij mannen

Uit een Duits onderzoek dat is gedaan onder 60 proefpersonen in de leeftijd van 22 tot 31 jaar is het volgende gebleken.

Normaal gesproken hadden deze mannen gemiddeld 19 minuten nodig tussen de vrijpartijen. Nadat bij deze mannen het hormoon spiegel prolactine was verlaagd bleek dat het voor deze mannen mogelijk was om meervoudige orgasme te krijgen binnen enkele minuten. Medisch psycholoog Manfred Schelowski was verbonden aan dit onderzoek in Essen en zegt hier het volgende over: "We zagen dat na een orgasme bij de man het prolactine niveau stijgt waardoor wij op het idee kwamen om het prolactine niveau laag te houden. Proefpersonen waarbij het prolactine niveau laag was verklaarde een heftiger orgasme te ervaren en sneller weer zin in sex te hebben nadat zij waren klaargekomen. Deze uitslag sluit goed aan bij de hypothese dat het orgasme en lustgevoel gekoppeld zijn aan prolactine en dopamine in de hersenen."

Erectie

Het stimuleren van de doorbloeding naar de geslachtsorganen zorgt voor een harde erectie die langdurig aanhoudt.

Libido

Een positieve invloed op uw hormoon huishouding verhoogd het libido waardoor u meer zin krijgt in seks.

Prestatie

Een krachtige en langdurige erectie in combinatie met een hoog libido resulteert in verbeterde seksuele prestaties.

Ervaringen

profile

Het is al een keer voorgekomen, dat mijn penis me in de steek liet, terwijl ik een leuke vrouw mee naar huis nam. Het kwam waarschijnlijk door de spanning en toch een beetje onzekerheid over mezelf, want met mijn ex overkwam me dat nooit. Zo'n afgang wou ik niet nog eens meemaken. Nu ik Erectakraft gebruik, is het nooit meer voorgekomen! Dit product werkt geweldig goed bij mij, iets wat ik nooit verwacht had! Ik hoef hier nooit meer onzeker over te zijn en dat geeft me natuurlijk meer zelfvertrouwen.

Felix, Den Haag
profile

Ik heb een hele lange tijd een probleem gehad met mijn erectie. Naar de huisarts gaan en een chemisch pilletje krijgen, zag ik niet als de beste oplossing. Na een tijdje op het internet te hebben gezocht, kwam ik veel verschillende middelen tegen. Erectakraft sprak me het meeste aan, omdat het natuurlijk was. Maar je weet natuurlijk nooit van te voren of het net zo goed werkt, als beloofd wordt. Aangezien de prijs ook niet hoog was, besloot ik het toch uit te proberen. De eerste keer merkte ik niet veel verschil, alleen dat ik wel iets sneller een erectie kreeg, maar de andere keren verbaasde het resultaat me zeker. Ik ben erg tevreden over Erectakraft en raad het iedereen aan die dezelfde probleem heeft

Robert, Alkmaar
profile

Ons seksleven is aanzienlijk verbeterd sinds ik Erectakraft heb ontdekt. Daarvoor stond het op een erg laat pitje, omdat ik gebrek had aan lustgevoelens en daardoor met moeite een erectie kreeg. Het lag zeker niet aan mijn vriendin, maar deze toestand maakte haar natuurlijk heel onzeker. Voordat ik haar kwijt zou raken, besloot ik snel naar een oplossing te zoeken. En die heb ik gevonden in jullie product. Het werkte meteen en toen wist ik weer wat ik al die tijd gemist heb! Erectakraft heeft niet alleen ons seksleven, maar ook onze relatie verbeterd

Marc en Brenda, Amstelveen

Informatie

ErectaKraft is samengesteld uit krachtige en 100% natuurlijke ingrediënten, terwijl de werking wel lijkt op andere chemische middelen. Uit de testen blijkt dat 1 tot 2 tabletten ErectaKraft dezelfde werking heeft als 2x 50mg van een ander middel. Echter heeft ErectaKraft geen bijwerkingen en is zonder doktersrecept verkrijgbaar. Geschikt voor mannen vanaf 18 jaar. Houd het product buiten het bereik van kinderen. Droog en donker bewaren.

Gebruik

Neem 1 a 2 tabletten in met voldoende water ongeveer 45 minuten voor aanvang van de seksuele activiteit. Voor een maximaal effect in te nemen op een niet al te volle maag. Neem niet meer dan 2 tabletten per etmaal.

Hoe snel werkt ErectaKraft?

U voelt zich heel ontspannen en raakt opgewonden, ongeveer 1 uur na de inname van ErectaKraft. Doordat de spieren rond de bloedvaten in de penis ook ontspannen en de bloedtoevoer wordt gestimuleerd, worden de bloedvaten wijder. Het bloed stroomt makkelijker naar de penis en de zwellichaam kunnen zich beter vullen met bloed. U merkt al snel dat u in staat bent om meerdere malen een harde erectie te krijgen. Het effect van ErectaKraft zal ongeveer 5 uur lang aanhouden.

Ingrediënten

ErectaKraft stimuleert het seksueel verlangen en heeft een gunstige invloed op de vruchtbaarheid dankzij Maca.

Guarana is afkomstig van de zaden van de Guarana plant, een liaanvormige plant die tegen bomen opgroeit. De zaden bevatten ongeveer 2,5 tot 5% cafeïne als belangrijkste ingrediënt.

De kolanoot is het zaad van een boom die meestal zal behoren tot Cola acuminata. De kolanoot is vooral bekend omdat ze gebruikt werd in Coca-Cola.

Muira Puama is een afrodisiacum afkomstig van het Amazonewoud van Brazilië. Het is een kleine boompje dat zo’n 5 meter hoog kan worden en kleine, witte bloemetjes produceert.

L-Taurine is een zwavelhoudende aminozuur-achtige stof die een groot aantal functies vervult in het handhaven van de gezondheid. Het is een stofwisselingsproduct van de zwavelhoudende aminozuren cysteïne en methionine.

Zink is één van de belangrijkste spoorelementen. Zink komt in iedere lichaamscel voor en maakt waarschijnlijk deel uit van meer enzymsystemen dan welk ander mineraal ook.

Vitamine B3 is onderdeel van het vitamine B-complex en heeft verschillende taken in energieniveau, het zenuwstelsel, de huid en slijmvliezen en het geheugen.

De Ginkgo Biloba is afkomstig uit Centraal China en is de oudste levende boomsoort op aarde. Het extract van de bladeren van Ginkgo Biloba heeft diverse gezondheidsbevorderende effecten.

L-Arginine is een van de twintig aminozuren die de eiwitten in ons lichaam vormen. Het speelt een rol bij de immuunfunctie, energie en hormoonregulatie.


Overige ingrediënten

Cellulose Microkristallijn, Calcium Fosfaat di Hydraat, Croscarmellose Sodium, Magnesiumstearaat, Sillicum Dioxide, HydorxypropylMethyl Cellulose.

Bestellen

Selecteer het aantal dat u wilt bestellen en vul daarna de rest van het formulier in. Uw bestelling zal zo spoedig mogelijk worden verstuurd.

Wie zijn wij? Informatie over ons

ErectaKraft is een natuurlijk voedingssupplement. Ons bedrijf is gespecialiseerd in de productie en verkoop van hoogwaardige voedingssupplementen.

Wij brengen natuurlijke voedingssupplementen op de markt in verschillende marktsegmenten, onder andere erotische producten voor man en vrouw, afslankproducten, gezondheidsproducten in het algemeen en gezondheidsproducten speciaal gericht op de 40+ markt.

Bent u op zoek naar voedingssupplementen en andere gezondheidsproducten voor mannen? Bezoek dan onze website www.bestevoormannen.nl


Kwaliteit volgens HACCP code
Al onze producten worden volgens de strengste kwaliteitseisen geproduceerd, verpakt en opgeslagen. Wij hanteren de kwaliteitsnorm volgens de HACCP code zoals vereist is door de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit. HACCP is de afkorting van Hazard Analysis Critical Control Points. De HACCP vereist dat tijdens het hele productieproces wordt gecontroleerd op mogelijke gevaren voor de voedselveiligheid.

Heeft u nog vragen?
Dan kunt u ons bellen op het onderstaande nummer.


Tel: 0227-540745

Maandag t/m vrijdag
9.00 t/m 12.30 – 13.00 t/m 17.00

Uiteraard kunt u ons ook mailen voor meer informatie:
info@morningstarpharma.com

Bezoekadres
Klemans Groep B.V.
Schootsvel 5
1671 NW Medemblik

Klemans Groep B.V.
KVK 37088981
BTW 813.266.944 BO1

Klemans Groep B.V. gebruikt deze website om te bemiddelen bij de verkoop van deze producten.

Deze website en alle teksten op deze website zijn eigendom van:
Free Internet LTD
Independence Avenue, Victoria, Mahé
Seychelles

Vragen over uw bestelling

Ik heb een vraag over de levering van mijn bestelling

Levertijd van uw bestelling

Meest gestelde vragen over de bestelling

Heeft u een vraag over uw bestelling? Kijk dan eerst of uw vraag hierbij staat en neem anders contact met ons op.

Waar kan ik het product kopen?
U kunt het product online bestellen via de officiële website of u kunt de producten ophalen op ons hoofdkantoor in Medemblik.

Wat als een product niet op voorraad is?
Wij hebben altijd voldoende producten op voorraad. Het zal daarom niet voorkomen dat u (tijdelijk) niet kunt bestellen.

Moet ik een account aanmaken om te bestellen?
Nee, u hoeft geen account aan te maken om te bestellen. U kunt direct uw gegevens invullen en de bestelling afronden.

Wat zijn de verzendkosten?
Voor bestellingen die binnen Nederland bezorgd moeten worden betaalt u € 5.95 en voor bestellingen die buiten Nederland bezorgd moeten worden betaalt u een hoger bedrag.

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?
Op de betaalpagina worden diverse online betaalmethoden aangeboden. Heeft u een Nederlands bankrekeningnummer dan kunt u betalen via iDEAL, Creditcard of overboeken op ons rekeningnummer. Heeft u een Belgisch rekeningnummer dan kunt u tevens betalen via Creditcard en overboeking. Daarnaast kunt u ook nog betalen via eMaestro en Bancontact Mister Cash.

Ik heb geen bevestiging ontvangen van mijn bestelling, hoe kan dit?
Het komt vaak voor dat de bevestigingsmail van uw bestelling in de map met ongewenste e-mail terecht komt. Wij adviseren u daarom deze altijd eerst te bekijken. Kunt u de bevestigingsmail toch niet vinden? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?
Wij doen altijd ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren. Wij zijn daarbij afhankelijk van diensten en service van andere partijen. Ook heeft de betaalmethode invloed op de levertijd van uw bestelling. Kiest u voor een snelle betaalmethode zoals iDEAL, Creditcard, eMaestro of Bancontact (België) en bestelt u voor 16:00? Dan streven wij ernaar uw bestelling nog dezelfde werkdag te versturen. Kiest u voor overboeking op ons bankrekeningnummer, dan verzenden wij uw bestelling zodra de betaling bij ons binnen is. Dit kan enkele dagen duren. Na verzending van uw bestelling duurt de levering ongeveer een werkdag, voor België is dat ongeveer 2 werkdagen. Woont u in een ander land kan de levering langer duren dan 2 werkdagen.

Waarom ontvang ik een betalingsherinnering?
Wanneer u een bestelling plaatst maar de betaling nog niet door ons ontvangen is ontvangt u automatisch een betalingsherinnering. U kunt het bedrag alsnog aan ons betalen. Zodra wij de betaling binnen hebben zal de bestelling verwerkt worden. Bij een overboeking via de bank kan het zijn dat deze automatische herinnering en de verwerking van uw betaling elkaar kruisen. In uw orderbevestiging vindt u een link om de status van uw bestelling te bekijken. Heeft u per ongeluk twee orders aangemaakt en er één betaald, dan zult u van de andere order een herinnering ontvangen. Deze kunt u negeren. Wilt u afzien van de bestelling? Wanneer de betaling niet voldaan wordt zal de bestelling geannuleerd worden, u kunt deze herinnering dan dus negeren.

Ik heb geen Track and Trace code ontvangen
In de orderbevestiging die u per mail ontvangen heeft staat een link om de status van uw bestelling te bekijken. Op deze pagina vindt u ook de Track and Trace code.

Voor andere vragen over uw bestelling en meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Winkeliers en detailhandel

Ik wil uw producten in mijn winkel of webshop verkopen of ben geïnteresseerd in een grotere afname (minimaal 10 stuks).

Onze producten in de detailhandel

Wij krijgen steeds meer vragen van klanten of ErectaKraft ook in winkels en webshops verkrijgbaar is. Om aan de wens van onze klanten te voldoen zijn wij opzoek naar meer afzetpunten in Nederland en België. Hierbij denken wij aan detailhandel zoals drogisterijen, smartshops, seksshops, vitamineshops en webshops.

Bent u geïnteresseerd in de verkoop van onze producten in uw winkel of een grote afname van onze producten? Neem dan contact op met onze distributeur in Europa:

  • Klemans Groep B.V.
  • Schootsvel 5
  • 1671 NW Medemblik
  • Tel: 0227-540745
  • info@morningstarpharma.com

ErectaKraft ophalen

Ik wil ErectaKraft ophalen

Afhaaladres

U kunt ErectaKraft na telefonisch contact ophalen tijdens kantooruren bij onze distributeur in Europa.

  • Klemans Groep B.V.
  • Schootsvel 5
  • 1671 NW Medemblik
  • Tel: 0227-540745
  • info@morningstarpharma.com